« Terug naar nieuws hoofdpagina

FAGT richtlijnen Coronavirus en contact beroepen

FAGT therapeuten vanaf 11 mei 2020 weer open!

Om de kans op besmetting in de praktijk zo klein mogelijk te houden en geen onnodige risico’s te nemen, zowel niet voor therapeut als voor de cliënt, houden FAGT-therapeuten zich aan de leidraad COVID-19 hervatten werkzaamheden FAGT therapeuten. De therapeuten werken daar waar mogelijk op minimaal 1,5 meter afstand. Als de antwoorden op de voorgeschreven triagevragen het toelaten kan er fysiek (face-to-face) behandeld worden binnen 1,5 meter van de cliënt. Mocht uit de triagevragen blijken dat behandeling binnen 1,5 meter niet mogelijk is, is wellicht een behandeling op afstand wel mogelijk, bijvoorbeeld via beeldbellen. Informeer bij onze therapeuten naar de mogelijkheden.

25-03-2020