Wat hebben we jou als Student aan een CAM opleiding te bieden

Ben je tenminste 2e jaars student op een geaccrediteerde opleiding, dan kan je een Aspirant (student) FAGT lidmaatschap aanvragen.

Als aspirantlid heb je weliswaar geen stemrecht, maar verder ontvang je alle informatie die de leden ook ontvangen, ben je van harte welkom op de ALV, ontvang je tweemaandelijks het Vakblad Natuurgeneeskundige en Integrale Gezondheidszorg en zijn er mogelijkheden om tegen gereduceerd tarief een BBA verzekering af te sluiten. En dit alles tegen een sterk gereduceerde Aspiranten contributie.

Lees hieronder wat wij jou kunnen bieden:

  • Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Op het moment dat je stage loopt en/of al praktijk voert (na het behalen van je propedeuse) dien je de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering op orde te hebben. Dit kan via de FAGT verlopen.

  • WKKGZ/ - Quasir

    Naast je BBA verzekering dien je ook conform de wet WKKGZ aangesloten te zijn bij een klachtenfunctionaris. Je kunt als aspirant lid de FAGT dit voor je laten regelen.

  • Aansluiting koepel RBCZ

De koepel RBCZ heeft een studenten register. Zo ben jij gedekt voor Tuchtrecht. Ook weer belangrijk wanneer je stage loopt en/of al praktijk voert.

  • Toegang tot de FAGT portal

In de portal van de FAGT heb jij toegang tot allerlei handige documenten die jou kunnen helpen bij het opzetten van jouw praktijk. Denk aan: Factuur sjablonen, Stappenplan AVG, Eisen praktijkinrichting enz.

  • Bemiddeling stageplekken

Ben jij voor je opleiding op zoek naar een stageplek? Wij brengen je graag in contact met onze leden die eventueel een geschikte plek kunnen aanbieden.

  • FAGT studiedagen

De FAGT biedt jaarlijks veel leuke bijscholingen aan op diverse vakgebieden, en ook voor MBK/PsBK. Tegen een gereduceerd tarief kun jij hier ook aan deelnemen.

  • Deelname ALV

Tijdens de Algemene Leden vergadering ben jij van harte welkom. Hoewel je geen stemrecht hebt krijg je wel de kans om andere (ervaren) therapeuten te leren kennen. Daarnaast wordt je via de ALV goed op de hoogte gehouden van onderwerpen die spelen in jouw vakgebied.

  • Korting op het entreegeld als je lid wordt van de FAGT

Als je je aspirantlidmaatschap omzet in een FAGT-lidmaatschap dan betaal je geen entree geld!