Waarom kozen zij voor de FAGT?

Brigitte Koch

Brigitte Koch

Reflexzone therapeut, Psychosociaal therapeut

De Fagt ondersteunt de leden op allerlei manieren: door up to date informatie, goede bij- en nascholingen, een betrokken bestuur en secretariaat. Kortom de Fagt is er voor de leden! Dit maakt mijn werk als therapeut eenvoudiger en zorgt tevens voor professionaliteit.

Els Verdonk

Els Verdonk

Aromatherapeut, Massage therapeut

De FAGT is voor mij als therapeut waardevol, omdat zij staan voor kwaliteitsbewaking, mede zorgen voor mijn professionele ontwikkeling en al mijn belangen behartigen in zowel de breedte als de diepte.

Roland van Ballegooij

Roland van Ballegooij

Hypnotherapeut

De FAGT is een beroepsvereniging die gaat voor kwaliteit. Als therapeut wil ik graag een brug slaan tussen regulier en CAM. Ik werk samen met fysiotherapeuten en diverse (huis) artsen, met de FAGT als beroepsvereniging straal je als praktijk veel vertrouwen uit.

Ellen Altena

Ellen Altena

Reflexzone therapeut

Wat mij enorm aanspreekt is niet alleen het gemak wat je als therapeut hebt van een beroepsvereniging die zich continu verdiept in o.a. wet- en regelgeving maar ook juist haar leden vraagt actief mee te denken én werken met het bestuur. Het SAMEN werken aan een mooi werkveld voor de verschillende therapeuten!